plakfolie voor ramen / raamfolie glasfolie kopen? Voordelig bij Made2give bestelbaar

Ons assortiment raamfolie met een kleeflaag. U kunt op de producten klikken voor meer informatie en bestellen.

Het beplakken / aanbrengen van folie tegen glas, verhoogt het risico op thermische breuken. Bij normaal enkel en dubbelglas is het risico het laagst. Heeft u HR glas, andere isolerend of speciaal glas: vraag uw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van raamfolie. Dit in verband met mogelijke (thermische) breuken. Uw glasleverancier heeft de technische gegevens van uw glas. Het gebruik van folie tegen glas is geheel uw eigen risico.


U kunt een staaltje aanvragen van de folies om te kijken of de folie aan uw wensen voldoet (raamfolie wordt veelal van een grootrol afgesneden en is daardoor niet retourneerbaar). 

Stuur een email via contact (in de zwarte balk boven aan de site) en geef het / de artikelnummer(s) van de folies door. De stalen zijn ca 10x15cm groot. Een staaltje kost 1,25 Euro per folie . Heeft u 3 folies waarvan u een staaltje wilt, kost het 3,75 Euro. Geen verzendkosten in Nederland. Voor andere landen komen er verzendkosten bij. Pas na betaling worden de stalen verstuurd.

Bezig met laden...

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.