(Artikelnr: 52994)
Statische raamfolie : One way vision zonwerende raamfolie 92cm.

Deze zonwerende glasfolie heeft als kenmerk dat het een 'one way vision' folie is. Dit betekent dat u vrijwel (vanaf een paar meter van de folie) niet naar binnen kunt kijken. Deze eigenschap heeft de folie alleen overdag, niet wanneer het donker is en binnen het licht aan is. U kunt van binnen wel naar buiten kijken (zie ook de foto's). 

Het is een stevige statische raamfolie van het merk Lineafix, wat betekent dat deze raamfolie eenvoudig aan te brengen is met water, en eenvoudig weer te verwijderen. Deze folie wordt net als andere statische raamfolie aan de binnenkant aangebacht. 

De rolbreedte van de folie is 92cm en te bestellen per halve meter tot 20 meter aan 1 stuk

De folie heeft ook nog de volgende eigenschappen:

De folie geeft een UV-bscherming van 99,4%, warmtewerend (74% hitte vermindering), Lichttransmissie 25%, kleur: grijzig.

Overige belangrijke informatie:

- De folie moet altijd op het binnenoppervlak van het glas worden geplaatst, tijdens zonsopgang of zonsondergang. (vermijden van directe zon).
- Risico op breuk bij het intern installeren van de folie bij:

monolithische glas groter dan 8m2 , bij dubbele beglazing  groter dan 3,6m2 , veiligheidsglas , gewapend glas, getint glas of reflecterend glas dikker dan 6mm en niet gehard, niet transparant glas, bij beschadigd glas (krassen,sterren ed).

One way vision statische zonwerende glasfolie
Indien u hr++ glas heeft raden wij u aan informatie in te winnen bij uw glasleverancier voor het plaatsen van de raamfolie, dit i.v.m kans op thermische breuken.

Bestel hieronder uw folie per halve meter:
aantal 1=  50 cm
aantal 2= 100 cm
aantal 3= 150 cm
aantal 4= 200 cm
aantal 5= 250 cm 
...
maximum aantal: 40= 20 meter folie aan 1 stuk
Foto('s):
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 17,50
Aantal: Bestellen
Relevante producten